Då var det lördag och vi har familjemys här hemma. Igår körde jag och Stefan till Viborg för att hämta hem Oscar. Han tog sin examen i torsdags och fick betyget VG. Mycket bra jobbat av honom. Fattar bara inte var den här hösten har blivit av.
Idag körde vi först till Hyllinge för att shoppa mat på Citygross. Jag och Emma gick vidare till Skopunkten. Hon köpte ett par sneakers och jag ett par pumps. Pumpsen var ett fynd. De hade kostat 199:-, reapris 99:-. Sen var det halva priset eftersom vi köpte 2 par och dessutom bonus, så jag betalade 25:-. Kan inte bli bättre. När vi var klara körde vi vidare till Munka Ljungby. Där bjöd Gunnel på ytterfilé, potatis, morötter och sås. Himmelskt gott. Vi hade en mycket trevlig dag där. Nu sitter vi här hemma och myser. Kaminen är igång och ungarna spelar Fifa och umgås.
Imorgon ska vi förbereda för Oscar’s ”flytt” till Australien. Han åker nästa söndag från Arlanda. Så på fredag ska jag och Stefan köra upp Oscar till Stockholm. Får ju passa på att träffa lillebror och kära svägerskan oxå. Tjejerna stannar här hemma och mormor o morfar kommer hit och bor här med dem
.smiley