Nu har jag och Stefan lämnat Stockholm efter en mysig helg. Kvar lämnade vi Oscar som flyger från Arlanda ikväll mot Sydney. Han har en mellanlandning i Peking innan han är framme. Magnus är snäll och kör honom till Arlanda, fast han har hotat med att släppa honom vid centralen… Vi körde upp i fredags. Vädret var bra att köra i. När vi kom upp hade Magnus fixat fika. Sen började Stefan och Magnus att fixa med parabolen. Caroline jobbade och kom hem lite efter 19:00. Då blev det god kvällsmat som Magnus hade lagat. Efter det satt vi och pratade skit och njöt av tillvaron. Igår när vi hade käkat frukost och fixat till oss gick jag och Oscar till Liljeholmens galleria. Vi var ute 1½ timme. Det var kallt men solen sken. Helt underbart. På eftermiddagen tog jag och Caroline tunnelbanan in till Mariatorget. Hon skulle kolla in en butik som de brukar hänvisa deras kunder till där de säljer olika stenar. Riktigt mysig affär. När vi väl kom hem igen började Caroline att fixa till sig. Hon skulle till sin lillasyster på middag. Jag gjorde en tacopaj till kvällsmat. Till det serverades quesedillas, fetaost, avocado, tomat och gurka. Det blev himla gott. Vi började att titta på Melodifestivalen. Jäkla mög då. Jag struntade i det och tog ett bad istället. Får ju passa på när det finns ett badkar i min närhet.
Idag åt vi frukost och när vi var klara gick vi ner med vår packning till bilen som var bombfrusen. Stackars vår bil som inte är van vid att stå utomhus på nätterna…. hehe.
Nu sitter jag och Stefan i bilen på väg hem. Vi hade kört ca 20 minuter och nog fan för att vi fick ett stenskott i vindrutan. Så nu har jag bokat tid på carglass till imorgon kl 8. Så det blir att gå upp tidigt och inte ligga och slappa i sängen 🙁

Det var allt för idag. Lär väl uppdatera om Oscars äventyr sen