Jaha, då har jag börjat att jobba igen. Hade att göra mina 6 timmar, fick t om jobba över 30 minuter. Var ju tvungen att fakturera eftersom min kollega Erik är och kollar på Scooter. Men det var inget problem med det. Idag är det en månad sedan jag blev opererad. Fattar inte var tiden har blivit av. Jag mår som sagt mycket bra efter operationen. Det har gått bättre än förväntat. Oscar är framme i Sydney och resan gick bra. Just nu bor han på ett vandrarhem till och med söndag. Innan han åkte kom han i kontakt med Julia och Filip som också skulle dit och plugga på Sydney Filmschool. De åkte ner en vecka innan Oscar. Nu har de hittat en lägenhet som de ska dela och hoppas att de får den. Den är visserligen lite dyr, men vi får hjälpa honom på traven. Lägenheten ligger ca 10 min från skolan och det finns dessutom grillplats och pool.

Det var allt för idag. Snart är det helg smiley