Tänkte att det var dags att uppdatera lite. Vi har tyvärr blivit en mindre i släkten. Stefans moster Asta hon dog för ca en månad sedan. Hon blev 95 år. Hennes man Gösta har flyttat till ett äldreboende och kunde inte ta med alla möbler dit. Så vi blev erbjudna att komma dit och titta om det var ngt vi ville ha. Vi fick ett matrumsbord och en fin vitrin/skänk i ek. Ida fick en gammal kista som vi har här i vardagsrummet så länge. Förra helgen hämtade vi hem möblerna, vi passade även på att hjälpa till att tömma och slänga på tippen. Vi tog hem ca 25 bananlådor med porslin, glas och serviser som vi och Stefans bror gick igenom. Det blev 8 lådor kvar som vi lämnade till röda korset.
I fredags var jag på återbesök efter min operation. Läkaren var nöjd med resultatet och jag likaså. Jag hade gått ner 10 kg och minskat 15 cm runt midjan sedan operationen den 7 januari. Helt otroligt. Men jag märker det på kläderna. Det sitter lite löst…. Igår var vi först på barndop i Fleninge kyrka. Det var svärsonens lillasyster Vilda som döptes. Dopet var fint och det var trevligt att få vara med. Efter det körde vi till Munka för att käka med Stefans föräldar. Hans bror och flickvän med barn kom oxå dit. Det var kul att träffa barnens kusin Zanna.
Oscar trivs kanonbra i Sydney. Han delar lägenhet med Julia och Filip. De bor på 362 Bondi Road, Sydney. (Bondi Beach) Han började sina lektioner förra veckan och tycker att det är mycket intressant. Han brukar ringa hem via viber eller skype. Då ställer han sig utanför en Apple-butik där det finns gratis wifi…. Slugt av honom hahah.