Kom på att det var ett bra tag sedan jag skrev något. Veckorna har runnit iväg som vanligt. Oscar har snart varit i Australien i 2 månader. Vi skypar varje helg och pratar via viber så ofta vi kan. Är så glad att det finns annars hade det varit jobbigt. Han trivs mycket bra där och skolarbetet har kommit igång ordentligt. Så han har att göra. Ligger inte på stranden och latar sig hela dagarna.
Sen kan jag berätta att jag har gått ner sammanlagt 23 kg sedan augusti. 13 av dem är sedan den 7 januari då jag blev opererad. Jag har minskat 25 cm runt midjan. Mår fantastiskt bra och jag skäms inte….. smiley
Och så är det ju påsk om några dagar. På fredag har vi bjudit hem släkten på middag. Det blir kallskuret med goda tillbehör. Annars ska vi inte göra ngt förutom att mysa med Emma och Ida. Rätt skönt att vi bara har bokat en dag och kan ta de andra som de kommer.

Det var allt för idag. Lär fota rätt mycket i påsk och lägger då ut lite bilder