Då har vi varit här mer än en vecka. Allt är mycket bra. Lillebror och Caroline kom hit i måndags. De fick sitta och vänta på Barbados rätt många timmar innan flygplanet lyfte. Så Mange var rätt irriterad eftersom de inte fick ngn information alls. Så nu när ett Liat plan flyger över oss muttrar han. Men annars trivs både han och Caroline. Vi tillbringar dagarna med att ligga på vars en solstol på stranden och bara njuter av tillvaron. Det blir väl några Carib och rum punch också. Häromdagen skulle de äta sush. Jag bestämde mig för att testa tonfisk tartar. Det var ju gott. På julafton tar vi båten över till Kevin och Lynn på Carriacou. Där ska vi stanna 3 nätter. Båten går ej den 25 och 26.
Idag blir det strandhäng igen, kan ju inte frångå våra rutiner. Imorgon ska vi först mysa på stranden. Sen ska vi åka till St: George och käka middag hos Rocky. Han är vakt här på hotellet och en mycket trevlig prick. Så det ska bli kul.

Det var allt för idag