Det var ju ett tag sedan jag skrev (igen). Vi hade en riktigt härlig semester på Grenada/Carriacou. Dagarna rann iväg och ölen rann ner i struparna på oss. När vi landade på Kastrup på nyårsafton blev vi hämtade av Jimmy och Oscar. Det var himla mys att träffa Oscar som hade kommit hem några dagar tidigare från Australien. Mamma hade fixat oxfilé med goda tillbehör och Oscar hade varit på systemet och köpt 2 goda mousserade viner. Och vi klarade faktiskt av att vara vakna till kl 00:00.
Sen var det dags för Oscar att träffa släkt och vänner. Vi har bokat varenda helg sedan vi kom hem från semester. Idag är sista dagen han är hemma. Imorgon kväll åker han tillbaka till Australien och vi vet inte hur länge han stannar den här gången.
Igår bjöd vi mamma, pappa, Jimmy, Eva o Lennart på middag här hemma. Nataniel var också här. Det blev porterstek, potatis och brysselkål. Fick inga rester över så det var nog gott. Jo, föresten, vi fick sås över smiley, men det gör inget. Den ska vi använda idag hos svärmor och svärfar. Där ska vi laga till kalventrecôte.

Det var allt för idag. Nästa helg blir soffhäng och kaminmys för hela slanten