Jaha, såg att det var riktigt längesedan jag skrev här. Får nog bli lite mer aktiv på detta. Vad som hänt sen sist..

Tja, förra året blev det två resor till Karibien. Första resan var i augusti och då åkte vi till Togago för att överraska Ola på hans 50-årsdag. Det blev riktigt lyckat. Andra resan gick till Grenada i December. Denna gång var Emma och Ida med oss. Vi hade en riktigt trevlig resa med många goa skratt.

Oscar kom hem i februari/mars. Åkte tillbaka till Australien och jobbade där ca 6 månader. För en vecka sedan hämtade vi honom på Kastrup. Han är ”klar” med Australien för denna gång. Imorgon åker han till Stockholm för han har en intervju på måndag kl 10 på ett företag som heter Nostromo. Han ska bo hos Magnus o Caroline en vecka.

Jag gick upp på heltid 1 mars. Profagänget och lager har flyttats upp hit till Landskrona där vi sitter i nya lokaler

Sen har tyvärr min kära svärfar lämnat oss nu i September. Han är mycket saknad.

Och vi har äntligen fått tummarna loss angående vårt kök. Det håller på att renoveras för fulla muggar. Vi anlitade vår kära Kim som jobbar arslet av sig. Han rev bort väggar och tak. Gipsade om mm. Vi köpte köket på ikea och det ser fantastiskt ut nu när det börjar att bli klart. Golvet köpte vi på Hornbach och kakel på Bauhaus. Det ser så varm och mysigt ut. Kommer bild när det är invigning.