Då var det julafton igår och vi hade en härlig dag med vår kära familj. Vi började dagen i Munka Ljungby hos Gunnel. Där blev det frukost med smörgåstårta. Efteråt satte vi oss i vardagsrummet och pratade. Det kändes lite tomt eftersom det fattades någon där, men det är tyvärr bara att vänja sig. Sen begav vi oss mot Landskrona till mamma och pappa. Det var längesedan vi var samlade allihopa en julafton och det var rätt mysigt. Magnus och Caroline kom ner i förrgår. Mamma hade fixat och donat med mat några veckor nu. Så himla gott. Köttbullarna var i särklass godast. Ja, brunkålen var också god. Som vanligt hade hon gjort mannagrynsgröt, men ingen orkade äta, så det får bli idag istället. Emma och Oscar
Ida och morfar
Jag och Ida
Den goda julmaten
Min lillebror är mätt
Pappa o mamma
Svägerskan ger Malte en julklapp
Min tallrik med mat. MUMS

Det var allt från julafton. Idag blir det lite brunch här hos oss innan lillebror o svägerskan kör tillbaka till Stockholm.