Då får jag väl skriva lite om vår vistelse på carriacou. Har varit här lite mer än en vecka nu och åker till Grenada imorgon igen.
När vi kom in med båten förra måndagen satt Kevin, Lynn och Lynns mamma Rennie och väntade på oss i baren. Det blev givetvis vars en välkomsCarib som vanligt. Efter ölen skildes vi åt. Vi gick till vårt hotell för att checka in och dumpa av väskorna. Passade även på att gå ner till affären som tillhör hotellet för att shoppa till bland annat frukost. När vi var klara med det tog vi en dollarbuss upp till Kevin och Lynn. De hade bjudit in lite gäster som droppade in lite under kvällens gång. Den enda vi kände där var Frank som vi träffat de andra gångerna vi varit här. Det blev ingen sen kväll för oss eftersom vi varit uppe med tuppen den morgonen.
Tisdag och onsdag tillbringade vi på stranden vid en bar som heter Butterfly. Käkade även lunch där. När vi käkat frukost på torsdagen tog vi en dollarbuss till Paradise Beach och Off The Hook Bar. Kevin och gänget kom oxå dit den dagen. Vi åt hummer med tillbehör till lunch. Det var inte lika gott som sist, men det gick att äta.
Fredag till söndag var vi på stranden igen. Det finns två stränder vi brukar gå till. Finns inte mycket att göra på den här ön faktiskt. Men strandhäng går alltid bra. På måndagen åkte Rennie tillbaka till Barbados och Kevin och Lynn kom ner till stranden på eftermiddagen. Vi bestämde då att vi skulle till Tibeau dagen efter. Det är en kyrkogård som ligger på stranden och det sägs att det är Skottar som begraver sina anhöriga där så att deras själar kan ”åka hem” med hjälp av vattnet. Det är en väldigt speciell plats och man måste faktiskt uppleva den när man är på Carriacou.
Igår gick vi först till Butterfly och efter lunch gick vi bort till den andra stranden eftersom det kommit mycket sten på botten de senaste dagarna vid Butterfly.
Nu är det morgon och vi sitter på balkongen och ser lokalinvånarna vakna upp och starta dagen.