Kom på att det nog var på tiden att jag uppdaterar lite. I juni tog Emma studenten och dagen efter åkte jag,Stefan och Jimmy till Kanada. Den enda som visste att vi skulle komma dit var Noelle. Resan dit gick kanonbra. Åkte från Köpenhamn via Island. Vi hade bokat hyrbil via Green Motors och det var första och sista gången vi gjorde det. Fick en gammal Toyota Corolla som hade gått mer än 10 000 mil. Visst tog den oss fram och tillbaka, men ändå.
Vi körde först till Owen Sound för att shoppa lite och vi passade även på att äta lite. Jag ringde Noelle och berättade var vi var och hur dags vi skulle vara i Tobermory. Sen var det min tur att köra och det gick hur bra som helst. Vi kom fram till Tobermory, checkade in på Blue Bay Motel sen begav vi oss mot Kevin och Lynn. Gisses vilket liv det blev på dem. Skitkul att överraska. Det visade sig att även Lynns mamma Rennie var på besök. Kul att träffa henne igen. Vi stannade 5 nätter i Tobermory. Träffade äntligen Tyler och hans hund Spanky. När vi var klara i Tobermory körde vi tillbaka till Toronto och lämnade av bilen. Tog tåget från flygplatsen in till Toronto. Där stannade vi 3 nätter. Var riktiga turister. Åkte bland annat en sightseeing buss runt toronto som tog 2 timmar + en båttur. Jimmy och Stefan åkte upp i CN Tower och jag satt på en bänk och läste en bok. Aldrig i livet att jag skulle åka upp dit. Bättre att vara på marken. Vi var ärven inne på Ripleys Aquarium. Vi käkade stek på the KEG Restaurant. Himmelskt god. Toronto är värt ett besök till kan jag meddela 🙂
I augusti hade jag och Stefan semester igen. Vi åkte till Assen i Holland och Gunnel följde med oss. Bokade via Risskov Bilsemester igen och bodde även denna gång på De Bonte Weever. Al inclusive och allt. Gunnel tyckte att det var helt fantastiskt. Emma bodde i Munka och Ida var här hemma.
Som ni märker har vi hunnit med mycket sedan sist och mer kommer det att bli och det ska bli jäkligt kul.

Här är några bilder från våra resor