Jag måste nog skärpa mig med min sida. Halleda, det är ju snart ett år sedan jag skrev ngt jue. Det har hänt rätt mycket sedan sist. Har blivit resor till Thailand och Bulgarien + några resor till Lübeck. Gillar den staden och kan åka dit fler gånger. Vi har även tagit bort häcken mellan oss och ena grannen och fått ett fint staket istället. Belysning runt om huset är också fixat. Vardagsrummet och grovköket är renoverat. Blev väldigt nöjda med allt.
Sen har bägge döttrarna flyttat hemifrån. Emma flyttade till pojkvännen i Töreboda i juni och Ida till Lund med sin pojkvän till Lund i november. Så nu är vi helt allena i huset förutom katter och fågel. Det blir en Thailandresa i år och i höst åker vi till Abu Dhabi för att fira Claudette som fyller 50 år.

Det kommer lite bilder senare

Tjingeling