Jaha, då var vi äntligen på Grenada igen. Vi lämnade Asmundtorp i onsdags. Mamma och pappa flyttade ut i huset till tjejerna. Känns mycket tryggt att de bor där med tanke på alla inbrott som har varit.
Men men, här är lite vad vi har gjort sedan vi lämnade Sverige:

Jimmy och Lennart körde oss ner till Kastrup. Skönt att slippa ta tåget med tanke på förseningar. När vi väl kom fram kunde vi checka in bagaget meddetsamma. Norwegian har upprättat en självscanningsstation. Perfekt. Vi dansade genom säkerhetskontrollen. T om Stefan klarade sig denna gång. Det brukar annars pipa när han går igenom. Vi hade bokat loungen, så där åt och drack vi lite. Där var faktiskt rätt mycket folk uppe, det brukar det inte vara. Mest affärsmän i sina kavajer och som sätter sina väskor på stolen sidan om för att det inte ska sitta ngn där. MEN det satte jag stopp för 🙂 . Flygturen över till London gick smidigt. När vi kom fram till passkontrollen gick vi till en automat där vi scannade passet och tittade in i en ruta och vips var vi igenom. Smidigt och bra där också. Vi gick direkt till Virgin Atlantic och checkade in våra väskor. Rätt skönt att slippa dra på dem. När det var gjort gick vi över till Hilton där vi hade bokat en natt. När vi fått vår nyckel och lämnat av vårt handbagage gick vi tillbaka till flygplatsen för att käka ngt. Vi hade bestämt oss för Burger King, men det fanns inte kvar. Men vi fick en mycket god hamburgare och en stor go San Miguel till det. Efter maten var det dax att sova lite.

Torsdag
Vaknade tidigt och gjorde oss iordning. Checkade ut och gick över till säkerhetskontrollen. Vi dansade igenom även här. Det blev vars en macka till frukost. Vi gick till gaten och kom äntligen på planet. Vi satt rätt långt bak. Sen fick vi vänta ca 1 timme tack vare den engelska dimman. Men vi kom iväg och resan ner gick bra. Vi mellanlandade på St Lucia där mer än hälften av passagerarna gick av. Flygresan till Grenada därifrån tog bara 35 minuter. Vi var inte så många kvar på planet så allt gick relativt snabbt och smidigt genom passkontrollen. När vi satt på planet skojade vi om taxi. Var gång vi ska ha taxi blir det en äldre bil som ej håller ihop. Det blev banne mig så den här gången också. Men vi kom lyckligt fram till Allamanda.
När vi väl kom på rummet var det bara att byta om till sommarkläder och bege oss till Umbrellas Beach Bar. Där drack vi Carib och åt pulled pork sandwich (jag) och hamburgare. Det blev även en rum punch på Ali Baba som ligger vid vårt hotell.

Fredag

Började dagen med frukost och sen ett dopp. Efter doppet tog vi en promenix på stranden. Himla skönt, knappt några turister. Det blåste rätt friskt så det blev inget ligga i strandstolen. Men vi badade och promixade en hel del. Det är så att jag har träningsvärk idag. Är ju inte van att gå i sand. Det tar rätt bra. Lunch igår blev Nacho Plate och sweet potatoe fries. MUMS. Givetvis drack vi Carib till. Kvällsmat blev pasta och pizza på La Boulangerie. När vi kom ditt satt ett äldre fisförnämt par där. De sa till oss att det minsann inte var lugnt att sitta där p.g.a ungdomarna som satt och var rätt högljudda. De sa t om till oss att gå därifrån så att vi kunde få matro. Jag o Stefan bara tittade på varandra. Herredumilde vi är ju på semester.

Det var allt för denna gång.